Jaarlijkse kienavond Egmondse Reddingsbrigade

De jaarlijkse kienavond georganiseerd door en voor de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) wordt gehouden op zaterdag 10 december in Verenigingsgebouw de Stoop aan de Julianastraat te Egmond aan Zee. De aanvang van de eerste kienronde is 20.00 uur. Al jaren organiseert de ERB in december de kienavond, de ERB-kien staat voor een leuke ongedwongen, sfeervolle en gezellige avond. Er worden in totaal vijf kienrondes gespeeld, na de derde ronde is de verkoop van loten voor de prijzenloterij aan het einde van de avond. Tijdens de kienrondes en de loterij zijn vele leuke, bruikbare en spectaculaire prijzen te winnen! Iedereen die de ERB een warm hart toedraagt of gewoon zin heeft in een plezierige kienavond is van harte welkom: zaterdag 10 december in Verenigingsgebouw de Stoop aan de Julianastraat te Egmond aan Zee, aanvang eerste kienronde 20.00 uur.

ERB-kienavond