Nieuwsbrieffunctie gekoppeld aan ledengedeelte website

Bij deze ontvangen jullie de eerste ERB-nieuwsbrief (als test). Deze nieuwsbrief is in het leven geroepen om jullie eenvoudig te kunnen bereiken. De nieuwsbrief is gekoppeld aan het ledengedeelte van onze website zo is het mogelijk dat iedere ERB-er snel op de hoogte is van actualiteiten op onze ledensite. In de toekomst worden meerdere berichten verstuurd via deze manier. Verzoeken tot deelname, oefeningen, inzetten, roosters en dergelijke worden via de nieuwsbrief rondgestuurd. Wij willen jullie er ook op wijzen dat regelmatig onze algemene website, www.reddingsbrigade.info, wordt geactualiseerd. Ook wordt de fotosite periodiek aangevuld met fotomateriaal. Ook het ledengedeelte krijgt regelmatig een update met interne informatie. Houdt de site en het ledengedeelte dus goed in de gaten! Inloggegevens ledengedeelte:
  • Gebruikersnaam: ERB
  • Wachtwoord: ERB
  Mail voor eventuele op-/aanmerkingen en ideeën: pr@reddingsbrigade.info.