ERB activiteiten week 5 en 6

De komende weken zijn er natuurlijk weer allerlei activiteiten bij de ERB waaraan alle leden kunnen deelnemen, een overzicht: Donderdag 2  en 9 februari: Trainingen De Beeck, Bergen. Vanaf 20.00 uur ook conditietraining voor alle leden. De bus vertrekt om 19.25 uur vanaf het busstation in Egmond aan Zee En om 19.30 uur vanaf het bushokje aan de Kalkovensweg in Egmond aan den Hoef. Zaterdag 5 februari: Beveiliging ATB-tourtocht Bakkum-Camperduin Zaterdag 11 februari: ERB klusdag in de kazerne, aanvang 10.00 uur.   Noteer alvast in de agenda. Maandag 20 februari: Algemene ledenvergadering ERB, aanvang 19.30 uur, in de ERB kazerne. Binnenkort volgt de agenda en alle stukken via deze nieuwsbrief en de Redlijn. Houdt de mailbox en de ERB website dus goed in de gaten! Inloggegevens ledengedeelte: Gebruikersnaam: ERB Wachtwoord: ERB