Jubilarissen tijdens ledenvergadering

Afgelopen maandag (20 februari) tijdens de Algemene Ledenvergadering van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) zijn enkele leden in het zonnetje gezet. In 2012 zijn enkele jubilarissen onder de ERB-leden. Jan-Philip van Staalduinen en Astrid Schol zijn beide 40 jaar lid (sinds 1972), Piet Kager is 50 jaar lid (sinds 1962) en Cees Zwart is 60 jaar lid (sinds 1952). Tijdens de vergadering is Jan-Philip naar voren geroepen en heeft een oorkonde en een bos bloemen als blijk van waardering ontvangen. De overige jubilarissen waren niet aanwezig, zij hebben de oorkonde nadien ontvangen.

jubilaris Philip van Staalduinen

Penningmeester Harrie de Goede heeft ook een mijlpaal bereikt: 25 jaar bestuurslid. Ook Harrie heeft een welverdiende oorkonde en een bos bloemen ontvangen.

bestuursjubilaris Harrie de Goede