Opleiding waterscooter (operator/crew)

Begin zomerseizoen 2012 start een beginnersopleiding voor de waterscooter (week 24 en 27). Je wordt dan opgeleidt tot operator (bestuurder) en crew (bemanningslid) voor de spiksplinternieuwe waterscooter. De beginnersopleiding duurt 3 avonden welke naar gelang de aanmeldingen in een later stadium worden bepaald. Let op: de opleiding is simpelweg niet geschikt voor iedere ERB-er want het is een fysiek zware opleiding maar laat je niet afschrikken… Eisen:
  • Minimaal 18 jaar.
Functie-eisen:
  • Redelijk actief.
  • Doorzetter.
  • Behoorlijk fit.
  • Niet bang ingesteld.
Lijkt deze opleiding iets voor jou, meld je dan vandaag nog aan via: strandzaken@reddingsbrigade.info. De opvolgende seizoenen dienen minimaal drie herhalingsavonden worden bijgewoond om zo getraind te blijven. De bestaande en huidige operators/crews worden binnenkort op de hoogte gesteld hoe dit jaar weer de herhalingstrainingen worden uitgevoerd.  

waterscooter EGM.1.59