Start zomerseizoen 2012

Deze week is dan eindelijk het weer omgeslagen en bereikt de temperatuur¬†zomerse waarden. Ook de strandpost staat al weer een tijdje op het strand. De gemeente en onze leden hebben afgelopen weken alles zomerklaar gemaakt. Dit betekent dat we vanaf dit weekend weer volop gebruik kunnen maken van de strandpost op onze vertrouwde plek, recht onder de vuurtoren. De post is te openen door alle leden in het bezit van een toegangsbadge. Morgen wordt er verder gewerkt in de tractorstalling en gaan de boten naar het strand. Volgend weekend start de dagelijkse postbezetting. Leden die de komende week (bij mooi weer) naar de strandpost willen kunnen dat volop doen. Indien ERB-chauffeur graag dan ook even de Landrover meenemen en inmelden bij de meldkamer (EGM1.10 verplaatsen van loods naar strand). Ook kunnen er loop- en vaarpatrouilles worden uitgezet, zoals op de reguliere bewakingsdagen gebruikelijk is. Een prettig pinksterweekend en tot ziens op het strand.