Officiele start bewakingsseizoen

Na een zonovergoten en redelijk druk Pinksterweekend is komend weekend de officiële start van het ERB-bewakingsseizoen 2012. Vanaf dan is de strandpost iedere dag geopend vanaf 9.00 tot 18.00 uur. Vanzelfsprekend is iedereen welkom om te assisteren bij de strandwachttaak. Ook kortere periodes van hulp is welkom dus kom gezellig naar het strand wanneer je even tijd hebt zoals na school of werk. Natuurlijk kunnen ook de aspirant strandwachten hun steentje bijdragen en aan de het ERB-werk snuffelen. De telefoonlijst strandleden is aan het menu van de ledenpagina toegevoegd zodat iedere ERB-er contact kan opnemen met overige strandwachten. Gebruik deze lijst dan ook voorafgaand je eigen strandwacht om zo voorafgaand je strandwachtdag zaken af te spreken of voor eventuele andere contacten. Klik hier voor een directe link naar deze telefoonlijst. De actuele weekend- en weekroosters zijn te vinden op de ledensite. Voor wijzigingen, ruilingen en invullen van lege plaatsen graag een mailtje naar strandzaken@reddingsbrigade.info of via het formulier in de strandwachtmap. Ook starten de zomeropleidingen aankomende week:
  • Dinsdag – Oefenbox aanvang 19.00 uur (graag 18.45 uur aanwezig).
  • Donderdag – Lifeguardopleiding aanvang 19.00 uur (graag 18.45 uur aanwezig).
  • Dins- en donderdag – Waterscooteropleiding aanvang 19.00 uur (graag 18.45 uur aanwezig).
    • Zie rooster op de ledenpagina.
Inloggegevens ledenpagina: ERB en ERB. Recent toegevoegde nieuwsitems voor de ERB-leden: