Clinic ‘hulpverlening aan kite-surfers’

In samenwerking met Kite Egmond is voor de strandwachten volgende week dinsdag (12 juni) een clinic ‘hulpverlening aan kite-surfers’. Tijdens deze clinic wordt door twee ervaren kite-surfers (Tibor en Jorn) informatie verstrekt over het kite-surfen maar ook juist de hulpverlening aan kite-surfers komt aan bod. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgelegd hoe een kitematras wordt opgepompt en leeg gelaten en ook komt het werken met de welbekende touwtjes aan de orde. Indien de weersomstandigheden het toelaat zal het een en ander ook in de praktijk worden verduidelijkt. De clinic is dinsdag 12 juni om 19.00 uur, wordt gegeven op de strandpost van de ERB en is gezamenlijk met de KNRM. Deze clinic is als invulling voor de dinsdagavondtraining. Alle strandwachten zijn natuurlijk uitgenodigd om deze clinic bij te wonen en de organisatie wilt graag weten wie er komt, geef je op via strandzaken@reddingsbrigade.info.  

kite egmond

Check ook de website van Kite Egmond.