Werkbezoek raadsleden aan reddingsbrigade

Op zaterdag 23 juni zullen raads- en commissieleden van de gemeente Bergen een werkbezoek brengen aan de reddingsbrigades in de gemeente. Plaats van handelen is de strandpost van de ERB, aanvang 10.00 uur. Ook de brigades uit Bergen en Schoorl zijn hierbij aanwezig. Na een presentatie zullen de bezoekers het materieel bezichtigen op het strand. Het bezoek duurt tot ongeveer 12.00 uur. Alle leden kunnen gewoon de strandpost bezoeken, graag zelfs. De reguliere bewakende (preventieve) taak van de strandwachten zal ook normaal kunnen worden uitgevoerd. Voor deze ochtend kunnen we wel wat extra handjes gebruiken voor onder andere het klaarzetten (en opruimen) van het materieel, hand en spandiensten op de strandpost en hulp bij de static (uitleg aan raadsleden). Graag aanwezig om 9.00 uur op de strandpost. Wil je ons helpen, beantwoord dan deze digitale nieuwsbrief of stuur een e-mail naar info@reddingsbrigade.info   Tevens is er nog hulp nodig voor de Egmondse Visserijdag van zaterdag 16 juni, zie ook de eerder gestuurde nieuwsbrief. Het gaat hier om het bemannen van de stand met static. Geef je hiervoor op via pr@reddingsbrigade.info.   Alvast bedankt voor je medewerking. Namens het bestuur, René Groen