Ervaringen gebruik rescueboard

Van donderdag 28 juni tot en met zondag 8 juli is een rescueboard (de welbekende surfplank voor reddingsdoeleinden) als zijnde een testperiode gebruikt bij de ERB. Om de uitgevoerde tests niet te vergeten is het de bedoeling om deze ervaringen op te slaan. Bij deze het verzoek aan alle ERB-leden die enigszins gebruik hebben gemaakt van het rescueboard om zijn of haar ervaringen kort op te sommen in een mailtje naar strandzaken@reddingsbrigade.info. Al heb je het idee dat je niet goed of lang genoeg getest hebt dan toch het verzoek om feedback te geven, ook de jeugdleden. Het verslag(je) kan lang, kort, bondig, langdradig, inhoudelijk, oppervlakkig zijn, als de ervaringen maar worden gedeeld. Bij voorkeur dienen de volgende punten behandeld te worden:
  • Welke dagen en onder welke omstandigheden gebruikt.
  • Algemene ervaring zoals gewicht en grootte.
  • Ervaring bij normaal gebruik zoals peddelen/varen en stabiliteit.
  • Ervaring bij redding zoals bruikbaarheid, oppikken drenkelingen, stabiliteit en vervoeren.
  • Slotconclusie of er de meerwaarde van wordt ingezien.
Deze reacties ontvangen wij graag voor eind van deze week. Er wordt gerekend op ieder medewerking. Voor de volgende periode zal geprobeerd worden om een ander type rescueboard naar Egmond te laten komen maar dit is nog afhankelijk van leveranciers.