Administratief commissielid gezocht

Het opleiden van goede brigadeleden wordt een steeds belangrijker en officiëler onderdeel binnen de reddingbrigades. Ook de Egmondse Reddingsbrigade kent steeds meer opleidingen op het gebied van EHBO, zwemmend en varend redden. Daarnaast zal binnenkort voor de behaalde diploma’s een geldigheidstermijn gaan gelden. Door Reddingsbrigade Nederland wordt gewerkt aan een licentieregeling. Door de groeiende druk op het opleidingsteam van alle bestaande en nieuwe opleidingen is de commissie opleidingen op zoek naar een:   ADMINISTRATIEF MEDEWERKER OPLEIDINGEN M/V   Als commissielid is het je taak om de behaalde diploma’s bij te houden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aanschrijven en aanmelden van kandidaten voor de diverse (toekomstige) opleidingen binnen de ERB.   Heb jij: Beheersing van de Nederlandse taal. Kennis van Microsoft Word en Excel Vrije tijd die je nuttig wilt investeren   Dan ben jij een mogelijke kandidaat om de functie in te vullen.   Ben je geïnteresseerd, stuur dan je aanmelding naar het secretariaat van de Egmondse Reddingsbrigade: info@reddingsbrigade.info Voor meer informatie kun je contact opnemen met bestuurslid opleidingen, Melanie Kager, telefoon 06-30699438.