Wereldhavendagen 8 september, vletjes

Er is een verzoek binnengekomen van Reddingsbrigade Nederland (RedNed) of er enthousiaste leden van de ERB zijn die RedNed willen vertegenwoordigen tijdens de avondshow van de Wereldhavendagen in Rotterdam op zaterdag 8 september aanstaande.

wereldhavendagen

RedNed is opzoek naar bemanning voor de vletjes van RedNed, dit vaartuig zal dan met meerdere vaartuigen deelnemen aan de avondshow. Deze avondshow is van 20.30 uur en duurt tot zo’n 22.00 uur. Vanzelfsprekend zijn enkele opleidingen noodzakelijk (minimaal EHBO). Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen laat dit dan uiterlijk donderdag 30 augustus weten via een mailtje naar strandzaken@reddingsbrigade.info. Na opgave volgt een bevestiging van deelname of afwijzing (mogelijk veel aanmeldingen). Eind volgende week volgt meer informatie betreffende tijden, locaties, (on)mogelijkheden en een contactpersoon.