Wereldhavendagen 8 september, waterscooter

Naast het verzoek voor de Rescue III is een ander verzoek binnengekomen van Reddingsbrigade Nederland (RedNed). Ditmaal of er enthousiaste en getrainde waterscooteroperators/-crews van de ERB zijn die RedNed willen vertegenwoordigen tijdens de avondshow van de Wereldhavendagen in Rotterdam op zaterdag 8 september aanstaande.

wereldhavendagen

Tijdens deze avondshow varen ook een tweetal waterscooters van RedNed mee ter promotie. Deze avondshow is van 20.30 uur en duurt tot zo’n 22.00 uur. Vanzelfsprekend zijn enkele opleidingen noodzakelijk (minimaal operator/crew). Lijkt het je leuk om hier aan mee te doen laat dit dan uiterlijk donderdag 30 augustus weten via een mailtje naar strandzaken@reddingsbrigade.info. Na opgave volgt een bevestiging van deelname of afwijzing (mogelijk veel aanmeldingen). Eind volgende week volgt meer informatie betreffende tijden, locaties, (on)mogelijkheden en een contactpersoon.