Einde seizoen…

Spullen ophalen van strand

In verband met het einde van het seizoen verzoekt de ERB om ALLE spullen vanaf het strand op te komen halen en mee naar huis te nemen. Dit gaat dus om ALLE spullen uit onder andere de kleedkamers (zoals ERB-kleding, eigen kleding, zwemspullen en dergelijke), de natte ruimte (zoals wetsuits, schoentjes en dergelijke) en het trekkerhok (zoals stoeltjes, parasols, allerlei speelgoed, overige spullen en dergelijke).

Achterblijvende spullen worden NIET verzameld maar direct en zonder pardon afgevoerd naar de gemeentelijke vuilstort.

Uiterlijk zaterdag 8 september dient de gehele strandpost en trekkerhok vrij te zijn van spullen welke niet van de ERB zijn, dit in verband met de verplaatsing naar de winterstalling.

strandpost ERB

 

Vervoer-/winterklaar maken strandpost

In verband met deze verplaatsing kan de ERB nog veel hulp gebruiken om alles vervoer-/winterklaar te maken. Dit gebeurt op zaterdag 8 september, om 10.00 uur staat de koffie en gebak klaar in de ERB-kazerne aan de Pieter Schotsmanstraat. Na deze opstart zal er gebuffeld worden en aan het eind van de dag zorgt de ERB voor een frisse afsluiter (drankje/borrelhapje).

hulp gezocht

  De ERB rekent op ieders medewerking!