Reminder einde strandseizoen…

In verband met het einde van het seizoen verzoekt de ERB om ALLE spullen vanaf het strand op te komen halen en mee naar huis te nemen. Dit gaat dus om ALLE spullen uit onder andere de kleedkamers (zoals ERB-kleding, eigen kleding, zwemspullen en dergelijke), de natte ruimte (zoals wetsuits, schoentjes en dergelijke) en het trekkerhok (zoals stoeltjes, parasols, allerlei speelgoed, overige spullen en dergelijke). Achterblijvende spullen worden NIET verzameld. Uiterlijk zaterdag 8 september dient de gehele strandpost en trekkerhok vrij te zijn van spullen welke niet van de ERB zijn, dit in verband met de verplaatsing naar de winterstalling. strandpost ERB Op zaterdag 8 september, zal de strandpost zoveel mogelijk vervoersklaar worden gemaakt en dient ons materieel en materiaal weer te worden schoongemaakt en opgeruimd in de kazerne. We kunnen hiervoor alle hulp van de leden gebruiken en rekenen daarom ook op jouw komst! Om 10.00 uur staat de koffie en gebak klaar in de ERB-kazerne aan de Schipper van der Plasstraat. hulp gezocht Tot zaterdag.