Egmondse Reddingsbrigade assisteert ambulance bij strandpaviljoen

Op zaterdag avond 15-9-2012 wordt de Egmondse Reddingsbrigade gealarmeerd door meldkamer Alkmaar voor een assistentie aan een ambulance. De alarmering gaat over een suikerpatiënt die even onwel is geworden Kort na de alarmering kan de terreinwagen van de Egmondse Reddingsbrigade, met aan boord 3 alarmploegleden, richting strandpaviljoen de tropen gaan. De alarmering betreft een toerist, die aan suikerziekte leidt, die korte tijd onwel is geweest. Ondertussen is ook de ambulance gealarmeerd en zodoende kan ook het ambulance personeel mee worden genomen naar het strandpaviljoen. De toerist wordt kort onderzocht. En mag uiteindelijk op eigen vervoer naar de vakantiewoning terug. Hierop keert ook de terreinwagen met de EHBO’ers van de Egmondse Reddingsbrigade terug naar de loods.