We gaan weer klussen

Vanaf aanstaande zaterdag wordt net als voorgaande jaren weer om de twee weken een klusdag in de ERB kazerne georganiseerd. Iedere klusdag start omstreeks 10.00 uur met een bakkie koffie met iets lekkers erbij. Hierna beginnen we met de onderhoudswerkzaamheden die er liggen. Ook voor de komende winterperiode is weer een hoop werk te doen. We hopen dat het enthousiasme onder de leden groot is om de onderhoudscommissie hierbij te ondersteunen. Het zijn bovenal gezellige dagen. Aan het einde van de middag is er tijd voor een frissie of borreltje. Dus kom ons vanaf zaterdag 29 september helpen.   Nog meer data: zaterdag 13 oktober; klusdag zaterdag 20 oktober; oefenmiddag alarmploeg zaterdag 27 oktober; klusdag zaterdag 3 november; Alarmoefening “Lek” zaterdag 10 november; klusdag zondag 18 november; Sinterklaas intocht Amsterdam