Evaluatie hulpverlening 14 juli 2012

Vanaf vandaag (01/10) zijn de presentatie en schriftelijke evaluatie van de gezamenlijke evaluatie van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en KNRM station Egmond betreffende de grootschalige hulpverlening van zaterdag 14 juli 2012 waarbij een groep jonge kinderen van de verdrinkingsdood zijn gered in Egmond aan Zee als download beschikbaar. De benoemde informatie en actiepunten zijn voor iedere organisatie zelf. Wanneer hiervoor overleg noodzakelijk is, of dat er operationeel gezien veranderingen ontstaan dan wordt verwacht dat betrokken organisaties worden ingelicht. Enkele speerpunten op operationeel vlak zijn na deze hulpverlening direct opgepakt.   Het bestuur van de ERB zal de speerpunten intern bespreken en hierop actie ondernemen, betrokken organisaties en de leden worden na  verwerking ingelicht. Indien er vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met bestuurslid Strandzaken, Ron Zentveld: per mail strandzaken@reddingsbrigade.info of per telefoon 06 43 00 96 80.

printscreen presentatie 14-07-2012

Deze informatie is onder kenmerk 112061 d.d. 26-09-2012 verstuurd aan KNRM station Egmond (Peter Dekker), Reddingsbrigade Nederland (Mark Röpke en Bernard Korte), Gemeente Bergen NH (Hetty Hafkamp, Linda de Groot, Chris Sundermann en Judith Blokker-Rompa), Veiligheidsregio Noord-Holland Noord (René Menke), Gemeenschappelijke Meldkamer Noord-Holland Noord (Jaap Frank Ponstein), Kustwacht (André Kaag) en de Politie (Gerrit Louter).