Beachbiking Hoek van Holland ~ Den Helder (04/11)

De langste beachbiking strandrace ter wereld, met een totale lengte van 130km, wordt aanstaande zondag (4 november) gereden. Er worden 85 mountainbikers verwacht waaronder 33 dames en 39 buitenlandse deelnemers. Om 9.00 uur gaan de fanatieke sporters uit Hoek van Holland van start om te vertrekken richting Den Helder. Het parcoursrecord staat op een kleine 3,5 uur, maar dat was met meewind… De doorkomsttijd op het Egmondse strand wordt tussen 11.00 en 15.00 uur verwacht. De organisatie heeft de lokale reddingsbrigades gevraagd om bij doorkomst in eigen gebied te surveilleren/patrouilleren en te assisteren bij mogelijke ongevallen. Bij deze dan ook het verzoek aan de ERB om de terreinauto en een aantal leden in te zetten (minimaal 1 chauffeur en 1 EHBO-er). Heb je zin en tijd om je hiervoor in te zetten, stuur dan een mail naar: strandzaken@reddingsbrigade.info.

beachbiking nederland

Klik hier voor de website van de organisatie.