Egmondse Reddingsbrigade verleent assistentie bij ‘T Woud

Op zondag 16-12-2012 wordt de Egmondse Reddingsbrigade gealarmeerd voor een ongeval nabij gasterij ’t Woud. Er wordt gevraagd om assistentie van Politie en Ambulance, bij een persoon die van een paard is afgevallen. Enkele minuten na Alarmering vertrekt de terreinwagen van de Egmondse Reddingsbrigade met 3 EHBO’ers aan boord richting ’t Woud. Het ongeval blijkt te gaan om een persoon die van een paard is  afgevallen in het duingebied rondom de Woudweg, het slachtoffer heeft daarbij rug letsel aan over gehouden. Het slachtoffer blijkt bij op een paarden pad te liggen, dat niet met de auto te bereiken is. De EHBO’ers van de Egmondse Reddingsbrigade helpen mee met het vervoer van het slachtoffer naar de reeds gearriveerde ambulance. Nadat het slachtoffer in de ambulance is gebracht keert de Terreinwagen met de EHBO’ers weer terug naar de loods in Egmond aan Zee. Laatste inzet Landrover Waarschijnlijk zal deze inzet de laatste inzet zijn met de Landrover van de Egmondse Reddingsbrigade. Vanaf 23 december zal de nieuwe Toyota Landcruiser officieel in gebruik worden genomen.

Foto: Kees Zwaan