Egmondse Reddingsbrigade neemt afscheid van de Landrover Defender

Na 8 jaar trouwe dienst heeft de Egmondse Reddingsbrigade afscheid genomen van de Landrover Defender deze wordt vervangen door de nieuwe Toyota Landcruiser. Op 23 december 2012 was het eindelijk zo ver na 2 jaar van onderzoeken en rondkijken was de keuze gevallen op de Toyota Landcruiser. Op deze middag werd naast het binnenhalen van de nieuwe auto afscheid genomen van de Landrover Defender. De Landrover Defender heeft 9 jaar (2003-2012)  trouw dienst gedaan bij de Egmondse Reddingsbrigade. In deze tijd is de Landrover Defender al ruim 400 keer ingezet buiten het reguliere seizoen om. In de kazerne van de Egmondse Reddingsbrigade werd de nieuwe Toyota ontvangen door de leden van de Egmondse Reddingsbrigade. Na welkom geheten te zijn door voorzitter Werner Visser, werd het woord gegeven aan Burgemeester Mevr. Hafkamp. Hierna werd symbolisch de oude Landrover Defender de Kazerne uitgereden, en de nieuwe auto kwam onder begeleiding van vuurwerk de kazerne binnen gereden. De voorzitter van de werkgroep die de auto mogelijk heeft gemaakt nam hierop het woord, om het proces toe te lichten. Nadat deze geëindigd was, was er voor iedereen de mogelijkheid om de auto van binnen en van buiten compleet te bekijken Toen iedereen de auto had bekeken werd het officiële gedeelte van de overhandiging afgesloten en werd iedereen uitgenodigd voor een borrel in de kantine. Kerst De Egmondse Reddingsbrigade wenst iedereen prettige Kerstdagen en een gelukkig en gezond 2013!