Verzoek assistentie bij Koningsvaart (30 april)

Reddingsbrigades Nederland is gevraagd om tijdens de Koningsvaart op 30 april op het IJ in Amsterdam een rol te spelen in het veiligheidsplan. Een eerste verzoek is om een aantal snelle boten te bemannen. Dit worden boten van diverse reddingsbrigades  en de bijstandseenheden van de bond. Aan de ERB is gevraagd om de Rescue III RN in te zetten met een capabele bemanning, zo is het belangrijk om ervaring te hebben met c2000, gedisciplineerd kunnen werken in groter verband en minimaal 1 bemanningslid dient in het bezit  zijn van een vaarbewijs. De ogen van de wereld staan letterlijk op het IJ gericht en professioneel optreden is zeer gewenst. Er worden veel mensen gevraagd, last minute meedoen gaat niet omdat uit veiligheidsoverweging iedereen gescreend moet worden door de politie en de AIVD.  In de bijgevoegde brief staat meer over de screening; als je denkt dat je er niet doorheen  komt, geef je dan niet op. Omdat het vrij kort dag is en het een uniek evenement betreft dat je misschien maar 1 x in je leven kunt meemaken, moeten alle draaiboeken nog worden gemaakt en bedacht. Veel meer info dan bovenstaande info is er nog niet. Kun je en wil je meedoen op 30 april? Zo ja, geef dan de onderstaande gegevens door via strandzaken@reddingsbrigade.info.
  1. Achternaam (voor vrouwen meisjesnaam).
  2. Voornamen.
  3. Geboortedatum.
  4. Nummer paspoort of ID-kaart.
  5. BSN-nummer.
  6. Adresgegevens (straat, nummer, postcode en plaatsnaam).
  7. Telefoonnummer.
  8. Mobiel nummer.
  9. E-mailadres.
De organisatie beseft dat het heel kort dag is, echter  willen zij in verband met de planvorming en de screening graag uiterlijk dinsdag 2 april uitsluitsel hebben, dus geef je voor deze datum op! Wanneer je je opgeeft zal er tijdig aanvullende informatie worden verstrekt, ook indien je niet wordt ingezet zal dit worden doorgegeven. Als er binnen de ERB ook mensen zijn die vooraf tijd en energie willen en kunnen besteden aan dit evenement, dan kan je dit ook aangeven.   Met vriendelijke groeten en fijne paasdagen gewenst! Klik hier voor de informatie screening en accreditatie.