Zaterdag assistentie gevraagd (reminder)

Aan alle leden, Donderdag 18 april zal onze strandpost het toneel zijn van de ondertekening van de Dienstverleningsovereenkomst tussen de gemeente Bergen en de reddingsbrigades Bergen, Egmond en Schoorl. Naast de burgemeester en andere medewerkers van de gemeente Bergen zal er pers aanwezig zijn. Uiteraard zal er ERB materieel op strand als static klaar staan om het één en ander op te leuken. Aanstaande zaterdag zal in het teken staan van de verdere afbouw en inrichting van onze strandpost en zullen de nodige voorbereidingen getroffen moeten worden voor de 18e. Uiteraard hebben we hierbij de hulp nodig van onze leden. Bij deze dan ook de oproep om aanstaande zaterdag te helpen. We beginnen omstreeks 12 uur in de kazerne, dus we zien je dan. Tot zaterdag.