Start zomertrainingen

Namens de commissie opleidingen deel ik jullie mede dat op donderdag 6 juni aanstaande de strandtrainingen weer van start zullen gaan. Vanaf deze datum wordt er iedere week getraind voor de BES- en lifeguardopleidingen. De aanvang van iedere trainingsavond is om 19.00 uur. Voor de eerste lesavond hoef je nog geen zwemspullen mee te nemen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, en dat je op de andere avonden zwemspullen en warme kleding meeneemt. Neem na afloop van iedere trainingsavond je natte zwemkleding mee naar huis. Bij verhindering gaarne een afbericht aan ondergetekende. Mocht je helemaal niet in staat zijn de strandtraining te volgen, welke reden dan ook, laat het dan ook even weten. Tot ziens op het strand. Namens de commissie opleidingen, Melanie Kager, co├Ârdinator strandopleidingen Telefoon: 06-30699438 opleidingen@reddingsbrigade.info