Uitnodiging strandtrainingen

Het is de bedoeling dat je vanaf het komende strandseizoen 2013 als aspirant-lid mee gaat draaien bij de werkzaamheden van de Egmondse Reddingsbrigade. Dit houdt onder meer in dat je een aantal keer bent ingeroosterd in het strandwachtrooster als extra strandwacht om kennis te maken met het strandwerk van de Egmondse Reddingsbrigade. Als aspriant mag je nog niet actief deelnemen aan reddingsacties. Wel maak je kennis met andere taken van de brigade. Gedurende de zomermaanden zal je verder opgeleid gaan worden tijdens de trainingen op de donderdagavonden op het strand. De strandtrainingen gaan van start op donderdag 6 juni aanstaande. Vanaf deze datum wordt er iedere week getraind voor de BES- en lifeguardopleidingen. De aanvang van iedere trainingsavond is om 19.00 uur. Voor de eerste lesavond hoef je nog geen zwemspullen mee te nemen. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, en dat je op de andere avonden zwemspullen en warme kleding meeneemt. Neem na afloop van iedere trainingsavond je natte zwemkleding mee naar huis. Bij verhindering gaarne een afbericht aan ondergetekende. Mocht je helemaal niet in staat zijn de strandtraining te volgen, welke reden dan ook, laat het dan ook even weten. Tot ziens op het strand.   Namens de commissie opleidingen, Melanie Kager, coördinator strandopleidingen Telefoon: 06-30699438 opleidingen@reddingsbrigade.info