Oefening RB’s Kennemerland 01/06

De reddingsbrigades van Kennemerland hebben ons geïnformeerd dat er aanstaande zaterdag (dus 1 juni)  een multidisciplinaire oefening plaats zal gaan vinden. Op het stuk zee en strand tussen Zandvoort en Wijk aan Zee zullen twee oefenscenario’s gedraaid gaan worden. Voor de nautische oefening en voor de landoefening zijn zij nog op zoek naar slachtoffers. Voor de nautische oefening hanteren wij een minimale leeftijd van 16 jaar en dient de persoon in het bezit te zijn van KNBRD diploma’s. Voor het land gedeelte is deze eis er niet. De oefening zal plaatsvinden tussen 11:00 en 14:00. Slachtoffers zullen om 9:00 ontvangen worden op het KNRM station in IJmuiden voor de nautische oefening. En om 9:30 in Bloemendaal aan Zee voor de land oefening. Deze laatste slachtoffers zullen als lotusslachtoffer geschminkt worden. Op deze manier is het leuk om een kijkje te nemen in de keuken bij een andere reddingsbrigade in een ander verzorgingsgebied. Onderstaande partijen nemen deel aan deze grote oefening:
 • Ambulancedienst Kennemerland;
 • KNRM Wijk aan Zee;
 • KNRM IJmuiden;
 • KNRM Zandvoort;
 • Kustwacht;
 • Mobiel Medisch Team Amsterdam;
 • NFI;
 • Politie;
 • Reddingsbrigade Bloemendaal;
 • Reddingsbrigade Wijk aan Zee;
 • Reddingsbrigade IJmuiden;
 • Reddingsbrigade Zandvoort.
Graag vernemen wij via strandzaken@reddingsbrigade.info of je een bijdrage willen leveren in de levering van “slachtoffers”. Doe dit uiterlijk woensdag 29 mei.