Beginnersopleiding waterscooter zomer 2013

Ook in het zomerseizoen 2013 start een beginnersopleiding voor de waterscooter, je wordt dan opgeleid tot operator (bestuurder) en crew (bemanningslid) voor de waterscooter (EGM159). De beginnersopleiding duurt 3 avonden welke naar gelang de aanmeldingen in een later stadium worden bepaald. Let op: de opleiding is simpelweg niet geschikt voor iedere ERB-er want het is een fysiek zware opleiding maar laat je niet afschrikken… Eisen:
  • Minimaal 18 jaar.
Functie-eisen:
  • Actief strandwacht.
  • Doorzetter.
  • Behoorlijk fit.
  • Niet bang ingesteld.
Lijkt deze opleiding iets voor jou, meld je dan vandaag nog aan via: waterscooter@reddingsbrigade.info. De opvolgende seizoenen dienen minimaal drie herhalingsavonden worden bijgewoond om zo getraind te blijven. De bestaande/huidige operators/crews worden binnenkort geïnformeerd hoe dit jaar de herhalingstrainingen worden uitgevoerd. ERB waterscooter