Rectificatie Post to Post Run 18 juli 2013

DIT IS EEN VOORAANKONDIGING VOOR EEN NIEUW ERB EVENEMENT. Op donderdagavond 18 juli wordt namelijk voor de eerste keer de Post to Post Run georganiseerd. Dit is een (hard)loopwedstrijd voor ERB leden en betreft een loop van de ERB strandpost naar de strandpost van RB Bergen en weer terug (of een halve uitvoering vanaf de VRB strandpost naar de ERB post). Een afstand van 10 (of 5) kilometer. Voor de sportende ERB-ers haast een verplichting natuurlijk. Maar ook de minders sportievelingen kunnen natuurlijk helpen met de organisatie en het logistieke deel. Binnenkort zal er meer info volgen, noteer deze datum alvast in je agenda (ook voor de niet lopers hartstikke leuk!!) en houdt je e-mailbox in de gaten. Nadere info bij Jeroen Brouwer tel. (06) 50 22 86 03