Aangeschaft: een mini iPad

Een mini iPad is bij de Egmondse Reddingsbrigade aangeschaft als hulpmiddel in het terreinvoertuig, op dit apparaat staan handige apps welke te gebruiken zijn voor de bewakings- en incidentbestrijdingstaak. De iPad is geplaatst in de terreinauto in het bovenvak bij de bijrijder. Er komt ook nog een bevestigingspunt op het dashboard. Deze iPad is uitgerust met een aantal apps en informatiedocumenten, zie hiervoor de handleiding. Enkele belangrijke uitgangspunten:
  • Altijd in de hoes laten zitten (deze is wel schokbestendig en water-/stofdicht.
  • Bij geen gebruik uitzetten (qua stroom en internetgebruik).
  • Internet is beschikbaar, echter heeft WiFi de voorkeur.
  • Beheer iPad, apps en informatie via operationeel@reddingsbrigade.info.
Er is een korte gebruikershandleiding samengesteld, deze kan je HIER vinden en is beschikbaar op de strandpost. Schroom niet om het apparaat te gebruiken en mee te oefenen, hou er wel rekening mee dat het geen speelgoed is!