Dinsdagavond training 23 juli

Beste allemaal, Afgelopen dinsdag was de les “Cats and Kites” gepland. Een lesavond over het geven van hulp aan catamarans en kitesurfers die gegeven zou worden door Donald Koppendraaier en Tibor Zwaan. Helaas was de opkomst zeer klein waardoor de zeer interessante les geen doorgang kon vinden. We gaan proberen een nieuwe avond in te plannen. Morgen, dinsdag 23 juli, staat de lesavond “Ken je plekjes” ingepland. Ook een zeer interessante les. We gaan het hebben over de plaatselijke bekendheid (alarmploegleden hebben een dergelijke les al gedraaid afgelopen winter) op het strand en duingebied. Ook het gebruik van de ipad en C2000 komen aan bod. Natuurlijk gaan we ook een praktijkoefening draaien. We rekenen op een grote opkomst. De lesavond begint om 19.00 uur.   Tot morgenavond.