Open avond Egmondse Reddingsbrigade

Woensdagavond (31 juli) is de jaarlijkse openavond van de Egmondse Reddingsbrigade (ERB). Tijdens deze openavond wordt al het materieel en materiaal tentoongesteld en zijn de strandwachten aanwezig voor informatie, ook staan vanzelfsprekend enkele demonstraties op het programma. Vanaf 19.00 uur is de strandpost en het strandgedeelte van de ERB voor publiek geopend en toegankelijk. De strandpost, de terreinauto, de vaartuigen en natuurlijk de waterscooter staan ter bezichtiging. De leden van de ERB geven tekst en uitleg bij deze onderdelen maar ook worden reddingsverhalen verteld en brandende vragen worden beantwoord.  Omstreeks 19.30 uur worden enkele spectaculaire reddingsdemonstraties gegeven. Kom gerust langs, de ERB staat immers altijd voor iedereen klaar!