Jeugdavond bij de Egmondse Reddingsbrigade

Op woensdag avond 28 augustus houdt de Egmondse Reddingsbrigade een jeugdvond. Alle kinderen die voor 1 januari 2014 11 zijn geworden zijn van harte uitgenodigd om deze avond bij te wonen. Gedurende de avond zullen er verschillende activiteiten worden gedaan waarin het Reddingsbrigade werk wordt uitgelegd   De deelnemers worden op deze woensdag avond om 18:45 ontvangen op de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade, recht onder de vuurtoren op het strand in Egmond aan Zee.  De avond zal duren tot uiterlijk 20:30 en wordt afgesloten met een spectaculaire demonstratie van het varende materieel van de Egmondse Reddingsbrigade. De kinderen zullen in een uur kennis maken met het werk van de Egmondse Reddingsbrigade dit zal uiteenlopen van meerijden met de auto tot aan een rondleiding door de post. Ook is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen over de opleidingen van de Egmondse Reddingsbrigade   Voor iedereen die zin heeft in een leuke avond op het strand van Egmond aan Zee, kom op 28 augustus naar de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met pr@reddingsbrigade.info