Einde bewakingsseizoen: (privé-)spullen opruimen

De zomer voorbij, de herfst is ingetreden en dus het einde van het bewakingsseizoen is nu echt nabij. De laatste bewakingsweek is ingegaan, er zijn dus nog maar een paar dagen strandwachten aanwezig op strand. Uiterlijk zondag 15 september dienen alle privé eigendommen (dus ERB-kleding, eigen kleding, tassen, wetsuits, stoeltjes en dergelijke) uit de strandpost , de kleedkamers en het trekkerhok weg te zijn, achterblijvende spullen worden als afval afgevoerd.

opruimen

De afgelopen jaren is gebleken dat veel persoonlijke (waaronder ook waardevolle) spullen achterblijven, ook ter beschikking gestelde ERB-kleding wordt soms als oud vuil achtergelaten. Zorg ervoor dat je eigen spullen mee naar huis neemt zodat hierover geen problemen ontstaan. Zaterdag 21 september zal de strandpost winter- en transportgereed worden gemaakt en hiervoor kan (veel) hulp gebruikt worden. Kan je deze dag of een dagdeel  helpen, geef je dan op via: materiaal@reddingsbrigade.info.