Dankbrief nabestaanden, incident 14/09

Deze brief/e-mail heeft de KNRM ontvangen maar is natuurlijk ook aan ons gericht. Het betreft een dankbrief naar aanleiding van het incident vorige week (zaterdag 14 september) nabij Bergen aan Zee waarbij het slachtoffer is overleden. Hierbij zijn veel hulpverleningspartners ingezet waaronder de KNRM, ambulancedienst, politie, traumahelikopter, off-shore-helikopter en  de Egmondse Reddingsbrigade (ERB).

Beste knrm-medewerker,

Ik hoop dat ik bij u aan het goede adres ben. Ik wil de reddingsmedewerkers die vorige week zaterdag (14 september) betrokken zijn geweest bij de reddingsactie van de zwemmer in Bergen aan zee graag bedanken. De zwemmer was namelijk mijn vader.

Ik en mijn familie zijn erg onder de indruk van de beelden van de zoekactie naar mijn vader die we op internet gezien hebben. Wat hebben veel mensen zich ingespannen om hem te redden. En hoewel mijn vader overleden is, hebben al deze inspanningen er wel voor gezorgd dat hij gevonden is en dat we nog echt afscheid van hem hebben kunnen nemen. Dat is voor ons erg waardevol geweest.

Overigens is in het ziekenhuis door de schouwarts een natuurlijke dood vastgesteld. Mijn vader is onwel geworden in de zee, en niet verdronken. Het geeft ons enige troost, en wellicht de reddingsmedewerkers ook. Het was waarschijnlijk onmogelijk hem nog te redden.

Ik hoop dat het voor u mogelijk is onze dankbaarheid door te geven aan alle betrokkenen. Of dat u me anders wilt laten weten aan wie ik mijn bedankje nog meer kan richten.

Alvast heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet, Joyce Hoogakker

  Verzoek om hier discreet mee om te gaan.

 naamloos