RVR-oefening “Stevin” op 02/11

Dit jaar is er gestart met een werkgroep binnen de RVR-NHN, dit is de werkgroep Opleiden, Trainen en Oefenen (OTO). Het doel van deze werkgroep is het organiseren van regionale oefeningen en het aanbieden van verschillende cursussen om de scholing voor de reddingsbrigades in de regio Noord-Holland Noord centraler aan te pakken. De werkgroep heeft inmiddels inhoud gekregen en met de verschillende doelen van start gegaan. Zo staat er voor komend najaar een gezamenlijke oefening gepland voor de alle 14 reddingsbrigades uit de regio Noord-Holland Noord. Ook de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) is uitgenodigd om aan deze oefening mee te doen, deze wordt gehouden op zaterdag 2 november. De oefening staat als volgt gepland:
  • Datum: Zaterdag 02-11-2013.
  • Locatie: Sluiskolkkade 8, 1779 GP te Den Oever.
  • Aanvang: 9.00 uur.
  • Start oefening: 10.00 uur.
  • Einde oefening: 15.00 uur.
  • Verzorging: Koffie, thee en lunch.
  • Meenemen: vaartuig met volledige uitrusting, 3 bemanningsleden en 1 chauffeur.
Geef je op wanneer je zin/tijd hebt om deel te nemen via operationeel@reddingsbrigade.info. Het gaat hier bij voorkeur om leden van de rampen-/alarmploeg (EHBO is verplicht en bij voorkeur ook chauffeur). Let op: opgeven betekend geen deelname, wanneer de indeling bekend is worden betrokkenen ingelicht. Ook de meer informatie zal kort voorafgaand worden verstuurd. Voor vragen, opmerkingen en suggesties: operationeel@reddingsbrigade.info.

tinn-silver rescue