Oefening alarmploeg 14, 21 en 28 oktober

Algemeen

Brandweer Bergen heeft een drietal oefeningen gepland in samenwerking met Brandweer unit Bergen, Egmond en Schoorl, ook de reddingsbrigades Schoorl en Egmond zijn hiervoor uitgenodigd. Het is de bedoeling dat op maandag 14, 21 en 28 oktober drie keer hetzelfde scenario wordt gespeeld op het strand. Enkele ERB-ers uit de alarmploeg zijn hiervoor ingedeeld, wat de oefening inhoud wordt nog ‘geheim’ gehouden. De ERB-ers dienen op de ingedeelde datum omstreeks 19.15 uur te verzamelen in de loods, daarna wordt er om 19.30 uur via C2000 informatie verstrekt via C2000 betreffende het oefenincident, hierna zal conform onze procedures worden uitgerukt.

Indeling

maandag 14/10

maandag 21/10

maandag 28/10

1 Alex Biesboer Edwin de Groot Jens Kager
2 Erik Röpke Mark Röpke Engel Wijker
3 Kristian vd Huysen Sander Zwart Stephen Zwenger
4 Danny Kemps Hessel Zwart Stephan Röpke
Indien je niet kunt probeer dan onderling te ruilen, wanneer dat niet lukt neem dan contact op via operationeel@reddingsbrigade.info.

RVR-oefening

Daarnaast vragen wij nog deelnemers voor de RVR-oefening op zaterdag 2 november, geef je op via operationeel@reddingsbrigade.info.