Gezocht: vrijwilligers Nieuwjaarsduik en centralist Egmond-Pier-Egmond

Centralist Egmond-Pier-Egmond

Tijdens de mountainbikerace Egmond-Pier-Egmond (EPE) op zaterdag 11 januari en de winterklassieker Egmond Halve Marathon op zondag 12 januari wordt de communicatie tussen de hulpverleningsdiensten geregeld vanuit het verbindings-/communicatievoertuig (VC) van Reddingsbrigade Nederland. Voor de zaterdag (11 januari) is de organisatie opzoek naar een (ervaren) centralist, er wordt gezocht naar een enthousiaste vrijwilliger met affiniteit met het werk. De inzet is vanaf 11.00 tot 18.00 uur. In principe zijn er geen opleidingseisen wel moet je ervaring hebben met communicatiewerk. Heb je interesse, zin en tijd geef je dan op via operationeel@reddingsbrigade.info of bel naar Marc van Duin via 06 130 80 100.

vc verbindings-/communicatievoertuig

 

Vrijwilligers Nieuwjaarsduik

De organisatie van de Nieuwjaarsduik Egmond kan niet zonder de ERB voor de beveiliging van de Nieuwjaarsduik op woensdag1 januari. De ERB doet net als de voorgaande jaren een inzet met het terreinvoertuig, een vaartuig en enkele looppatrouilles. Voor de Nieuwjaarsduik Egmond 2014 zijn nog een aantal vrijwilligers met EHBO nodig! Heb je interesse, zin en tijd geef je dan op via operationeel@reddingsbrigade.info of bel naar Jasper Corts via 06 52 28 44 85.

nieuwjaarsduik egmond