Laatste verzoek vrijwilligers Nieuwjaarsduik

Beste ERB-ers, Bij deze het laatste verzoek voor vrijwilligers voor het eerste evenement van 2014: de Nieuwjaarsduik Egmond. Wanneer er vandaag geen aanvulling komt in vrijwilligers is de ERB genoodzaakt om de organisatie te informeren over ons tekort aan vrijwilligers. Het is namelijk wenselijk om als ERB met circa 10 leden actief paraat te zijn voor eventuele calamiteiten, momenteel zijn er maar 3 vrijwilligers beschikbaar en kan dit evenement dus niet conform de wens en voorgaande jaren beveiligd worden. De inzet is op woensdag 1 januari van 13.00 tot 15.00 uur en aldaar is ook nog tijd om ‘gewoon’ te genieten van het evenement, de duik zelf en alle gelukwensen te doen met familie en bekenden. Heb je zin, tijd en EHBO: geef je dan op via operationeel@reddingsbrigade.info of via 06 52 28 44 85 (Jasper Corts).