Bezoek Kustwacht door alarmploeg (19/03)

Er is een nieuwe datum voor het bezoek aan de Kustwacht: woensdag 19 maart. De eerder genoemde data (5 en 26 maart) zijn gecanceld in verband met drukte bij de Kustwacht. De gehele alarmploeg krijgt op woensdag 19 maart een presentatie van de Kustwacht en een rondleiding door het Kustwachtcentrum (Communicatie en Coördinatie Centrum en Uitwijk Test en Trainingscentrum). Woensdag 19 maart vertrekt de door de ERB verzorgde bus om 18.00 uur bij de bushalte Egmond aan Zee (Snackplaza, voorheen Rondo), wees op tijd en neem je paspoort of identificatiebewijs mee! Ieder alarmploeglid wordt hiervoor uitgenodigd en er wordt ook verwacht dat je hierbij aanwezig bent. Wanneer je echt niet kan deelnemen ontvangen wij graag per ommegaande een reactie via operationeel@reddingsbrigade.info. Eind februari zal een deelnemersoverzicht aan de Kustwacht moeten worden toegestuurd, dit zal de toegangscontrole op het marineterrein vereenvoudigen.