agenda-items 2014, Egmondse Reddingsbrigade (ERB)

Goedendag, Bij deze verzoeken wij u om de onderstaande data op te nemen in de (zomer)publicaties welke werken met een (zomer)agenda.
  • Donderdag 27 april – Examen zwembadopleiding Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond geïnteresseerden, Zwembad de Beek te Bergen NH, aanvang 19.00 uur.
  • Zaterdag 31 mei – Aanvang bewakingsseizoen Egmondse Reddingsbrigade (ERB), Strandpost iedere dag geopend van 9.00 tot 18.00 uur, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren te Egmond aan Zee.
  • Donderdag 5 juni – Aanvang strandopleiding (Lifeguard) Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond voor geïnteresseerden, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren) te Egmond aan Zee, aanvang 19.00 uur.
  • Woensdag 30 juli – Openavond Egmondse Reddingsbrigade (ERB) met diverse reddingsdemonstraties en promotionele activiteiten, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren) te Egmond aan Zee, aanvang 19.30 uur.
  • Donderdag 28 augustus – Examen strandopleiding (Lifeguard) Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond voor geïnteresserden, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren) te Egmond aan Zee, aanvang 19.00 uur.
  • Zondag 14 september – Eind bewakingsseizoen Egmondse Reddingsbrigade (ERB).
  • Donderdag 2 oktober – Aanvang zwembadseizoen Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond voor geïnteresseerden, Zwembad de Beek te Bergen NH, aanvang 19.00 uur.
Daarnaast gedurende langere periode:
  • Iedere dinsdag van 5 juni tot en met 28 augustus – Strandtraining Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond geïnteresseerden, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren) te Egmond aan Zee, aanvang 19.00 uur.
  • Iedere donderdag van 5 juni tot en met 28 augustus – Strandopleiding (Lifeguard) Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond voor geïnteresseerden, Strandpost ERB (strand, recht onder de vuurtoren) te Egmond aan Zee, aanvang 19.00 uur.
  • Iedere donderdag vanaf 2 oktober – Zwembadopleiding Egmondse Reddingsbrigade (ERB) en kijkavond geïnteresseerden, Zwembad de Beek te Bergen NH, aanvang 19.00 uur.
  Alvast bedankt!   Met vriendelijke groet, Egmondse Reddingsbrigade, René Groen, secretaris E-mailadres: secretariaat@reddingsbrigade.info logo Reddingsbrigade Egmondse Reddingsbrigade (ERB) p/a Marinestraat 4b 1931 GB Egmond aan Zee info@reddingsbrigade.info Check onze website: www.reddingsbrigade.info Volg ons op Twitter: RB_Egmond