Attentie voor werkzaamheden Heereweg

Bij deze informatie in verband met de geplande werkzaamheden aan de Heereweg welke mogelijk relevant zijn bij een eventuele inzet in het zuidelijke werk-/duingebied. Er wordt verzocht om hiermee rekening te houden en dit bij een eventuele inzet direct te melden aan de Regionale Meldkamer van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord.

Wegwerkzaamheden Heereweg

Een deel van de Heereweg tussen Egmond en Bakkum krijgt een nieuwe inrichting en de oversteekplaats bij de voormalige Stayokay krijgt een aanpassing. Verkeer moet rekening houden met omleidingen en wegafsluitingen. De werkzaamheden zijn van 1 mei tot en met 7 juni 2014. Het gaat om het deel tussen de Zeeweg en het einde van de bebouwde kom in Bakkum, bij de wegversmallig.

Doorgaand verkeer

Voor gemotoriseerd doorgaand verkeer van en naar Egmond geldt de hele periode een omleiding via de Zeeweg, Rijksweg, Vennewatersweg, Malevoort en Heilooër Zeeweg. De Heereweg blijft wel bereikbaar voor fietsers en voetgangers.

Bestemmingsverkeer

Bestemmingsverkeer kan via een om-en-om-regeling over één rijbaan op de meeste dagen langs het werk; wel moet men rekening houden met vertragingen.

Totale afsluiting

Verder is er twee periodes een totale afsluiting voor gemotoriseerd verkeer:
  • Vrijdag 16 mei 6.00 uur tot en met zondag 18 mei 20.00 uur.
  • Maandag 2 juni 6.00 uur tot en met vrijdag 6 juni 20.00 uur.
Fietsers en voetgangers kunnen dan wel passeren.   Check voor meer en actuele informatie: http://www.castricum.nl/index.php?simaction=content&mediumid=2&pagid=14&fontsize=12