Instructie gebruik zuurstof

Afgelopen periode is bij de EHBO-bespreking ter sprake gekomen dat er vraag is naar uitleg over het gebruik van zuurstof bij ademende en niet ademende slachtoffers. Dit gaat dan onder meer over wanneer zuurstof gebruikt kan worden, wanneer juist niet en wat de gevaren zijn. Er wordt een avond ingepland waarbij het gebruik van zuurstof en reanimatie met zuurstof besproken wordt, deze avonden zullen door Inge Krab gegeven worden. De avond is gepland op maandag 11 augustus, de avond start om 19.30 uur op de strandpost. Alle (actieve) leden die interesse hebben zijn welkom, er wordt geen aan-/afwezigheid bijgehouden, maar mensen die willen kunnen komen! Voor opgave, vragen, opmerkingen en suggesties graag contact opnemen met oto.ehbo@reddingsbrigade.info. O2 zuurstof