Egmondse reddingsbrigade bij ongeval in Bergen aan Zee

Op zondag middag 2 november is de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) gealarmeerd voor een ongeval in Bergen aan Zee. Het betrof een vrouw die gevallen was nabij huize Glory. Na vanochtend al gealarmeerd te zijn voor een mountainbiker,  ging vanmiddag wederom de alarmontvanger van de leden van de alarmploeg van de Egmondse Reddingsbrigade. Het betrof dit keer een melding van een ongeval nabij huize Glory in Bergen aan Zee. Direct vertrekt het terreinvoertuig met aan boord enkele EHBO’ers richting Bergen aan Zee. In het duingebied nabij Bergen aan Zee wordt een vrouw aangetroffen die last heeft van haar enkel. Door de aanwezige EHBO’ers wordt eerste hulp verleend aan de vrouw. Samen met de reeds gearriveerde ambulance wordt de vrouw gefixeerd en naar de ambulance gebracht voor verder onderzoek. Nadat de vrouw is overgedragen aan de ambulance vertrekt het terreinvoertuig van de Egmondse Reddingsbrigade weer richting de uitrukloods in Egmond aan Zee.