Promotiefilm voor de Egmondse Reddingsbrigade

Vrijdag 19 december is voor de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) een gedenkwaardige avond geworden. Naast dat de jaarlijkse kerstkien werd gedaan is er ook een promotiefilm over de ERB in première gegaan. Deze is vanaf dit moment op deze site te bekijken Gedurende de zomer van 2014 is de Egmondse Reddingsbrigade bezig geweest met het maken van een promotiefilm om zo aan een ieder te laten zien wat het reddingsbrigade werk inhoudt. Het idee om deze promotiefilm te maken komt al uit de winter van 2013. Een speciale werkgroep die zich bezighoudt met het motiveren van leden om lid te blijven en om nieuwe leden aan te trekken kwam heeft dit idee verder uitgewerkt. In de zomer is het idee werkelijk tot uitvoering gekomen. Onder leiding van Shannon van Beek en Vijay Slager is in 3 draaidagen de hele promotiefilm gedraaid. Na de draaidagen is het monteren en het creëren van de muziek begonnen, na 3 maanden wachten kon de promotiefilm op 19 december in première voor de leden. In een afgeladen volle ERB kazerne werd de film goed ontvangen door de leden. Een ieder was erg onder de indruk. Voorzitter Edwin Buis: “Ik ben bijzonder trots op dit prachtige resultaat. Vele leden en niet leden hebben meegewerkt aan dit fantastische resultaat. Ik hoop dat het vele mensen zal inspireren en motiveren om na te denken over het werk van een reddingsbrigade. De film is zo in elkaar gezet dat alle facetten van ons werk erin verwerkt zijn, zonder in oude clichés te vallen. De kijker moet zelf verzinnen waar het een en ander getoond in de film toe leidt. Ik hoop dat het vele inspireert om in elk geval even op de website te gaan kijken en het zou helemaal mooi zijn als we hierdoor ook nieuwe leden kunnen verwelkomen”.