Werkzaamheden Werf en Boulevard – week 7

In verband met de werkzaamheden rondom de Werf en de aangrenzende Boulevard heeft de ERB en KNRM wekelijks overleg met de uitvoerder en gemeentelijke opzichter, dit om de over en weer goed operationeel overleg te hebben. Komende week (week 7) wordt de asfaltlaag verwijderd vanaf kruising Kennedy-Boulevard en Fletcher Badhotel Egmond maar de toegankelijkheid van het strand blijft voor de ERB en KNRM wordt niet belemmerd. Bestratingswerkzaamheden op de parkeerplaats worden vervolgt en er wordt een start gemaakt met de bestratingswerkzaamheden van de parkeervakken aan de overkant boothuis KNRM. Let op dat de toegang toch wel anders zou kunnen zijn dan verwacht, verzoek om bij een eventuele alarmering begrip te hebben voor de werklui (hebben zij ook voor ons) en in overleg eventuele ‘problemen’ op te lossen.   Wanneer er nieuw nieuws is zal dit wederom kenbaar worden gemaakt via de website en mail aan alarmploegleden, zeer actuele informatie zal worden gedeeld via de App.   Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties kan contact worden opgenomen met Ron Zentveld (06 43 00 96 80).