Egmondse Reddingsbrigade verleent assistentie in het duin bij Egmond Binnen.

Op donderdagmiddag 9 april heeft de Egmondse Reddingsbrigade (ERB) assistentie verleend aan de ambulance dienst in verband met een onwel wording in het duin bij Egmond binnen. Om 14:45 worden de leden van de alarmploeg van de Egmondse Reddingsbrigade gealarmeerd voor een onwel wording in het duin bij Egmond Binnen. Direct na de alarmering vertrekt de terreinwagen met daarin 3 EHBO’ers van de Egmondse Reddingsbrigade in de richting van Egmond Binnen. Na contact te hebben opgenomen met de gemeenschappelijke meldkamer Alkmaar wordt het slachtoffer gelokaliseerd nabij de Staringweg. Kort nadat de terreinwagen van de ERB bij het slachtoffer aankomt, arriveert ook de ambulance. De ambulance verpleegkundigen nemen het slachtoffer over voor verdere controle. Hierop keert het terreinvoertuig weer terug naar de uitruklocatie in Egmond aan Zee   IMG_5534