Koningsspelen (24/04), inzet en clinics

Komende vrijdag (vrijdag 24 april) staan de jaarlijkse Koningsspelen op het programma. Ook in de Gemeente Bergen wordt hier aan meegedaan, dit jaar zal het plaatsvinden op het strand in Egmond aan Zee. Naast het houden van toezicht en verlenen EHBO doet de Reddingsbrigade Egmond dit keer mee in het geven van zogenaamde clinics. Het toezicht gebeurt net als andere evenementen door middel van inzet EGM110 en vanuit de strandpost, hier zijn minimaal 3 leden voor nodig (1 chauffeur en 2 EHBO-ers). De clinic welke de ERB organiseert is een spelachtige activiteit voor circa 100 kinderen uit groep 7 en 8 per keer (uitvoering 3 keer), deze kinderen zijn dus potentiële nieuwe leden en hierom heeft de ERB een leuke reddingsclinic bedacht. Maar voor de uitvoering van deze reddingsclinic is er veel hulp nodig! Dus mocht je zin hebben om je in te zetten op deze dag (maatschappelijke stage?): laat dit weten en geef je keuze door waar je wilt helpen. Helpen bij toezicht/EHBO: mail operationeel@reddingsbrigade.info of bel/sms/whattsapp 06 43 00 96 80 Helpen bij clinics: mail pr@reddingsbrigade.info of bel/sms/whattsapp 06 52 28 44 85

koningsspelen2015-565-1000