Inzet ‘Trek je rot aan een vlot’ op 14 juni

Beste ERB-er, Reddingsbrigade Egmond is gevraagd om toezicht te houden tijdens ‘Trek je rot aan een vlot’ op de Hoevervaart tijdens het Hoeverdorpsfeest. Inzet zal waarschijnlijk vanaf de walkant en mogelijk varend worden uitgevoerd. Inzettijd is nog onder voorbehoud maar houdt rekening van 12.00 tot 16.00 uur. Wie heeft zin en tijd om tijdens dit nieuwe evenement te worden ingezet? Mail dan per ommegaande naar operationeel@reddingsbrigade.info of doe het via de telefoon naar 06 43 00 96 80.

tjrahv

Oproep vanuit evenementenorganisatie

Trekschuitentrekkers gezocht

Op zondagmiddag 14 juni vindt er een unieke activiteit plaats, een heuse Trekschuitenwedstrijd op de Hoevervaart vlakbij Egmond aan den Hoef. Met dit sportieve evenement legt de Stichting Berger- en Egmondermeer 450 jaar (BEM450) de verbinding tussen de historie van deze vaart als drukke transportroute en de waterrecreatie van nu.

De trekschuit van weleer is omgebouwd tot een drijvend vlot. Twee teams van 6 personen (4 op het volt en 2 op de dijk) gaan tegelijk de strijd aan om een afstand van 150 meter zo snel mogelijk af te leggen. Hindernissen in het parcours eigen de grootst mogelijke behendigheid. Natuurlijk alles onder het toeziend oog van een officiële scheidsrechter. Middels een afvalrace verdient uiteindelijk slechts één team de eeuwige roem. Moet je je voorstellen… jouw naam verankerd in de annalen van de Berger- en Egmondermeer!

Dit spektakel wil je toch niet missen? Bedank een ludieke naam voor jouw team en mild je nu snel aan! Het totaal aantal team is aan een maximum gebonden.

Schrijf je nu in! Verzamel je familie/vrienden/buren en maak een team van 6! Mail je inschrijving naar wietsekraakman515@hotmail.com.

Zie ook www.bem450.nl.

Tot zondagmiddag 14 juni!

Inschrijven kan dus altijd en als een aantal van jullie de ERB willen vertegenwoordigen kan dit per mail worden aangegeven via pr@reddingsbrigade.info of telefonisch naar 06 52 28 44 85.