Inzet ERB bij Zingvaart

De ERB is door de Stichting Berger- en Egmondermeer 450 jaar (www.bem450.nl) gevraagd om voor de waterveiligheid te zorgen tijdens het evenement Zingvaart op zaterdag 4 juli. Deze inzet zal worden uitgevoerd met een vaartuig en voertuig, dus er zijn circa zes (6) leden met EHBO (bij voorkeur minimaal Junior Lifeguard) nodig om ons werk goed uit te voeren. Inzet is dus op zaterdag 4 juli van ongeveer 18.00 tot 22.30 uur. Wie heeft zin en tijd om hierbij te assisteren? Geef je op bij Ron Zentveld​ via operationeel@reddingsbrigade.info, reageer op dit bericht of stuur een tekstberichtje aan 06 43 00 96 80.

uinh-zingvaart

Informatie evenement: Zingvaart, maak het mee! Een uniek concert met een tiental akoestische optredens langs de Bergerringvaart op zaterdagavond 4 juli. Tijdens Zingvaart beleef je de stilte van de prachtige Berger- en Egmondermeerpolder. Je kunt het evenement zowel varend, fietsend als wandelend meemaken. Kom daarom met je eigen ‘fluister’bootje of scheep je vanaf 18.00 uur in bij de Bosmolen aan de Kolonel Sneepweg (verbindingsweg Hoeverweg en Groeneweg). Dan varen de schippers van Langedijk Waterrijk je langs de verschillende acts. Zijn hun koolschuiten vol! Geen probleem, want je kunt de optredens ook vanaf de wallekant bijwonen. Het evenement duurt van 19.00 tot 21.30 uur. De parkeerruimte is beperkt, kom daarom vooral op de fiets!