Programma Lifeguard Experience Day

Op zaterdag 15 augustus 2015 organiseert de Egmondse Reddingsbrigade een Lifeguard Experience Day. Deze dag is te vergelijken met een open dag waarbij iedereen gratis en op een leuke en sportieve manier kunnen ervaren wat een Lifeguard zoal dagelijks moet doen. Op een leuke manier kan iedereen bekend worden gemaakt met de dagelijkse werkzaamheden. Voor alle leeftijdsgroepen is er wat leuks te doen. Er zullen op deze dag ook verschillende andere watersport verenigingen en organisaties hun activiteiten laten zien. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met Onderwatersportvereniging (OSV) “Egmond” het KNRM Station Egmond, Kitesurfvereniging “Kite-Egmond” en de Surfschool Bergen aan Zee. De Lifeguard Experience day vindt plaats op het strand van Egmond aan Zee, bij de strandpost van de Egmondse Reddingsbrigade. De dag start zaterdag om 11:00 Programma Lifeguard Experience Day